Vlaki

Vlaki - Christine Baillet | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christine Baillet
DIMENZIJA
12,6 MB
IME DATOTEKE
Vlaki.pdf
ISBN
4578958713038

OPIS

V knjigi so z odličnimi fotografijami predstavljene parne lokomotive, lokomotive z dizelskim motorjem, električne lokomotive in tudi današnji hitri vlaki, magnetni lebdeči vlaki, enotirne železnice in druge zanimivosti o železnicah.

Pri njih je tako, da lahko hitro pelje vsak vlak, ki to zmore. Češki operater Regiojet, ki je lani organiziral prevoz okoli 60 tisoč potnikov med Prago in Reko, bo letos zaobšel Slovenijo, poroča portal Railtech.Lani so češki vlaki proti Reki potovali prek Ljubljane, letos pa bo vlak pri Bratislavi zavil proti Budimpešti in nato Zagrebu. Wikimedijina zbirka ponuja več predstavnostnega gradiva o temi: Vlaki Strani v kategoriji »Vlaki« Ta del kategorije vsebuje 8 naslednjih strani, od skupno 8. Cestni vlaki se uporabljajo v Avstraliji, ZDA, Argentini, Kanadi in Mehiki. V ZDA imajo tudi vzdevek "triples".

Mehano vlaki, železnica, lokomotive, vagoni, tračnice, kretnice in ostali pripomočki. Filter.

POVEZANE KNJIGE