Vlaki

Vlaki - Christine Baillet | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christine Baillet
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Vlaki.pdf
ISBN
9008588884168

OPIS

V knjigi so z odličnimi fotografijami predstavljene parne lokomotive, lokomotive z dizelskim motorjem, električne lokomotive in tudi današnji hitri vlaki, magnetni lebdeči vlaki, enotirne železnice in druge zanimivosti o železnicah.

Na vsakem vlaku bo lahko največ 650 potnikov, navaja STA. LOCOMOTIVES / DIESEL / SZ / SZ 661 - vlak, vlaki, train, trains, zug, zuge Pri Trenitalii so pred kratkim s svojimi hitrimi vlaki povezali Italijo in Španijo ter Francijo, v sredo pa bodo zapeljali tudi na železniški progi od beneške železniške postaje Mestre do Opčin pri Trstu in nazaj. Zdaj razmišljajo še o vzpostavitvi neposredne železniške povezave s hitrimi vlaki Frecciarossa med Benetkami in Ljubljano.

Kliknite in naročite preko spleta. Vlaki - železnica. Mehano vlaki, železnica, lokomotive, vagoni, tračnice, kretnice in ostali pripomočki.

POVEZANE KNJIGE