V elementu

V elementu - Lou Aronica, Ken Robinson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lou Aronica, Ken Robinson
DIMENZIJA
4,14 MB
IME DATOTEKE
V elementu.pdf
ISBN
3809881035543

OPIS

Element je prvina vsakega človeka. Je presek priložnosti, naše naravnanosti, zmožnosti in strasti. Za našo prihodnost je nujno, da ga odkrijemo in razvijemo! Ko smo v elementu, smo sposobni resnično daljnosežnih potez, o katerih smo vedno sanjali. Kako odkriti in živeti svoj element? Resnične zgodbe velikih osebnosti in zgoščene, s humorjem obarvane razlage nam bodo pri tem zagotovo v pomoč!Dr. Ken Robinson v knjigi prevprašuje naše ustaljene predstave o ustvarjalnosti, nadarjenosti in inteligenci in nam zagotavlja, da se prav v vsakem izmed nas skriva pomemben potencial za osebno srečo in izpolnitev, pa tudi za edinstven prispevek celotnemu človeštvu.O AVTORJIH:Sir Ken Robinson (1950) je svetovno priznan strokovnjak na področju vzgoje in izobraževanja, kreativnosti ter medosebnih odnosov. Je eden vodilnih govorcev, ki zna nagovoriti poslušalce po vsem svetu. Posnetke njegovih odmevnih govorov na prestižni TED konferenci si je ogledalo že več sto milijonov ljudi.Sodeluje z vladnimi organizacijami v Evropi, Aziji in ZDA, z mednarodnimi agencijami in vodilnimi kulturnimi institucijami. Leta 1998 je vodil državno komisijo za kreativnost, izobraževanje in ekonomijo britanske vlade, dobri dve desetletji pa predaval na Univerzi v Warvicku. Za svoje delo in zavzemanja je prejel več nagrad in viteški naziv.V svojih knjigah in predavanjih prevprašuje obstoječe sisteme vzgoje in izobraževanja, ki po njegovem zatirajo otrokove naravne talente v imenu doseganja standardiziranih ciljev. Zagovarja pristope, ki negujejo kreativnost ter priznavajo različne vrste inteligence in edinstvenost vsakega človeka.Lou Aronica (1958) je pisatelj, urednik in založnik, specializiran predvsem za znanstvenofantastično in fantazijsko književnost. Je avtor desetih romanov in soavtor številnih uspešnic, med njimi tudi treh skupaj s Kenom Robinsonom (Kreativne šole, V elementu in V iskanju svojega elementa).»Če se nisi pripravljen zmotiti,ne boš nikoli naredil nič izvirnega.« Sir Ken Robinson

V finalu šova Zvezde Granda se je pojavila v izzivalni turkizni obleki, ki je sicer segala do tal in imela dolge rokave ter ni razkrivala niti koščka oprsja, a je bil globok izrez prihranjen za njen hrbtni del. Ta je namreč segal skoraj do polovice pevkine zadnjice ... See what Ana v elementu (velementu) has discovered on Pinterest, the world's biggest collection of ideas. Na gredah okrasnih trajnic so zelo cenjene tiste, ki so zaslužne za njihovo dolgotrajno barvno ogrodje, medtem ko so druge znanilke točno določenega časa.

Ta blog govori o tem: kako lahko izkoristiš modne trende, da oni ne bodo tebe, kaj je dobro vedeti o organizaciji oblačil, kako nakupovati, ter napotkih za privlačen videz. Naložbeno zlato in srebro v fizični obliki. Zlate in srebrne palice, zlatniki.

POVEZANE KNJIGE