Tudi jaz te imam rada

Tudi jaz te imam rada - Melanie Joyce | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
11,80 MB
IME DATOTEKE
Tudi jaz te imam rada.pdf
ISBN
8325929914096

OPIS

Ljubeče objeme lahko najdeš povsod naokrog!Mamica zajklja ima rada svojega malega zajčka ne le zato, ker je tako ljubek, ampak ima še veliko drugih razlogov. Pokukaj in ugotovi, katere. Prav gotovo te bo ganila nežnost nezlomljive vezi.Pocrkljaj se in v času prebiranja zgodbic uživaj v pripovedi.

In ker si tudi jaz zelooo želimm shujšati sem poiskala nekaj nasvetov: 1. Rada grem v šoping, rada imam modo, obleke, make-up, vse, kar je normalno za dekleta. Ljubiteljica knjig res nisem, rada pa na spletu prebiram kakšne trače in zvezdniške zgodbe.

Zgodbica za skupno branje. Ljubeče objeme lahko najdeš povsod naokrog! Mamica zajklja ima rada svojega malega zajčka ne le zato, ker je tako ljubek, ampak ima še veliko drugih razlogov.

POVEZANE KNJIGE