Poljubi so najboljše zdravilo

Poljubi so najboljše zdravilo - Susan Mallery | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Mallery
DIMENZIJA
5,43 MB
IME DATOTEKE
Poljubi so najboljše zdravilo.pdf
ISBN
1719263238254

OPIS

Človekov najboljši … ženitni posrednik?Montana Hendrix je našla svoj poklic – delo s terapevtskimi psi. Zdaj ko ima službo, ki jo ima rada, in živi v rojstnem kraju, ki ga obožuje, je končno pripravljena, da se v njeni pravljici pojavi princ. Ali ji lahko kateri od njenih psov pomaga poiskati gospoda Pravega … ali pa morda dr. Pravega?Kirurgu Simonu Bradleyju je ljubša sterilna bolnišnica kot pa kaotičnost resničnega življenja, zlasti ko resnično življenje vključuje psico mešanko, ki pogosto povzroča nesreče, in žensko, katere poljubi vzbujajo v njem željo po tem, za kar ve, da ne more imeti. Z brazgotinami, ki so mu ostale iz otroštva, se izogiba čustvenim zapletom, tako da se neprestano seli iz kraja v kraj, kjer zdravi otroke, ki potrebujejo njegove izkušene roke.Ali ga lahko njegova vedno močnejša čustva do Montane pripravijo do tega, da se ustali v Fool\'s Goldu ali pa bo odšel in vzel s sabo njeno zlomljeno srce?

Read 512 reviews from the world's largest community for readers. Človekov najboljši … ženitni posrednik?Montana Hend... Poljubi so najboljše zdravilo Susan Mallery.

03 837 01 80, Faks 03 837 01 81, E-MAIL: [email protected] Nizke temperature povzročajo predvsem suho in srbečo kožo ter seveda ustnice. Te so še posebej občutljive in v hladnejših mesecih potrebujejo posebno nego, zato jih nikar ne zanemarite.

POVEZANE KNJIGE