Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji

Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji - Luka Culiberg | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luka Culiberg
DIMENZIJA
4,94 MB
IME DATOTEKE
Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji.pdf
ISBN
9171434142861

OPIS

Monografija obeležuje dvajseto obletnico ustanovitve Oddelka za azijske študije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Ob tej priložnosti so v monografiji zbrani prispevki raziskovalcev z različnih področij humanistike in družbenih ved, katerih skupno področje raziskovanja so azijski jeziki in kulture. Avtorji prispevkov izhajajo iz različnih metodoloških okvirov in disciplinarnih področij, od jezikoslovja, filologije, filozofije, sociologije, politologije, pedagogike itn.Raziskovalno področje, kot so azijske študije ne le razkriva, da obstajajo drugačne kulture, temveč - kar je še pomembneje -razkriva, da kulture nikoli niso trdne, negibne, nepovezane in strogo ločene entitete, temveč predstavljajo dinamično mrežo družbenih praks in institucij.

[COBISS.SI-ID 62140514] Poročanje o sporu glede otočja Diaoyu/Diaoyutai/Senkaku v izbranih slovenskih medijih. V: VISOČNIK, Nataša (ur.). Potrošniška izbira religije v zgodnjemodernem obdobju Japonske, Razprave FF: Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji, 277-295, 20160930; The healing Jizō: Sōtō Zen Kōganji temple adapting to varying social conditions, Taiwan Journal of East Asian Studies, 13, 77-105, 20160601 Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji, (Zbirka Razprave FF, 2016, spp.

77-105 Razprave FF: Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji 277 - 295 2016年9月30日 査読有り Na stičišču mnogoterih svetov : azijske študije v Sloveniji, (Zbirka Razprave FF), 1. izd., ...

POVEZANE KNJIGE