Kralji burbona

Kralji burbona - J. R. Ward | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. R. Ward
DIMENZIJA
9,68 MB
IME DATOTEKE
Kralji burbona.pdf
ISBN
4380557484377

OPIS

Družina Bradford je že več generacij vodilna v svetu prestižnega viskija – burbona. Z bogastvom, ki so ga pridobili s to dejavnostjo, si lahko privoščijo vse vrste privilegijev, med njimi tudi bivanje v razkošnem dvorcu na posesti Easterly, kjer je meja med višjim in nižjim razredom strogo začrtana. Zgoraj je dinastija, ki živi razsipno življenje, spodaj pa osebje, ki neumorno vzdržuje popolno fasado družine. In ta dva svetova se nikoli ne bi smela srečati.Lizzie King, glavna vrtnarica na posesti Easterly, je nekoč prečkala to mejo, a si je skoraj uničila življenje. Nehote se je zaljubila v Lana, enega od sinov iz burbonske dinastije, njuna grenka ločitev pa je dokazala, da ji je nagon pravilno svetoval, naj se umakne. Zdaj, po dveh letih odsotnosti, se je Lane končno vrnil domov in s seboj prinesel preteklost. In ta bo vplivala na vse: na Lanovo nečimrno ženo, na njegovega starejšega brata, čigar zagrenjenost in črnogledost ne poznata meja, predvsem pa na železnega očeta, moža na čelu družine Bradford, ki ne pozna pomislekov in ima veliko strašnih skrivnosti.Ko se tako zasebne kot tudi poklicne napetosti v družini začnejo treti, se vsi prebivalci Easterlyja znajdejo v uničevalnem kolesju, ki ne pozna poti nazaj – in samo najbolj pretkani bodo preživeli.

Ward: Kralji burbona Lane Bradford se zaradi nepredvidenih razmer vrne domov, kjer spet vidi svojo neuresničeno ljubezen Lizzie King. Čeprav je Lizzie odločena, da se mu bo izogibala pa ne more zanikati še vedno tleča čustva, ki jih čuti do tega simpatičnega moškega. Klasična igra s kartami v kateri moraą karte v pravilnem zaporedju razvrstiti na 8 kupčkov. J.R.Ward se vratila u naše knjižare u punom sjaju! O serijalu Kraljevi burbona čiji prvi (i istoimeni) dio upravo držim u ruci sama autorica kaže da je upozoravajuća priča o velikoj lovi, tradicionalnim vrijednostima i skrivenim grijesima.

stoletja - s kopico služabnikov ter jasnim razlikovanjem med bogato elito in delavskim slojem. Družina Bradford je že več generacij vodilna v svetu prestižnega viskija - burbona. Z bogastvom, ki so ga pridobili s to dejavnostjo, si lahko privoščijo vse vrste privilegijev, med njimi tudi bivanje v razkošnem dvorcu na posesti Easterly, kjer je meja med višjim in nižjim razredom strogo začrtana. Readers' questions about Kralji burbona (The Bourbon Kings, #1).

POVEZANE KNJIGE