Delovni stroji

Delovni stroji Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
Delovni stroji.pdf
ISBN
3526817191409

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o gradbenih strojih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

kmetijski, gozdarski in delovni program načrtovanje ter izdelava konstrukcij in strojev po naročilu stranke Nudimo tudi prevoze in selitve gozdarskih, gradbenih in delovnih strojev. ORODJA IN STROJI ZA OBDELAVO KOVIN 1. Postopke zarisovanja in merjenja izvajamo z zarisovalnimi in merilnimi pripomočki.

Pri obdelavi kovin velikokrat uporabljamo orodja, ki so prikazana na sliki. Pravilno imenuj prikazano skupino orodij in zapiši, čemu služijo! Delovni stroji - buldožerji, kosilnice, traktorji in drugi stroji.

POVEZANE KNJIGE