Čuječnost za ustvarjalnost

Čuječnost za ustvarjalnost - Danny Penman | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danny Penman
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Čuječnost za ustvarjalnost.pdf
ISBN
6259344441991

OPIS

Hitri tempo sodobnega življenja lahko zavira ustvarjalnost – vendar ni treba, da je tako.Preproste vaje za povečanje čuječnosti, na katerih temelji knjiga, odpravljajo anksioznost in stres ter uspešno povečujejo ustvarjalnost in sposobnost za reševanje problemov in sprejemanje odločitev. Te spretnosti ne pomagajo samo \'kreativcem\', ampak jih potrebujemo vsi, ki hočemo uspevati pri delu in v življenju ter se nasploh dobro počutiti.Ta preprosti štiritedenski program vam bo vzel samo deset do dvajset minut na dan. Deluje tako, da umirja in jasni um, zato se domiselne ideje laže izoblikujejo in jih tudi laže uresničite. Program razkrije, da je velik del življenja pod vplivom utečenega načina mišljenja in odzivanja na svet – in pokaže, kako se lahko podate na ustvarjalnejšo in produktivnejšo pot.Življenje je res kaotično, a če boste izvajali meditacije za povečanje ustvarjalnosti, vam bodo stvari prišle teže do živega in ne bo vam več tako tesno pri srcu. Laže boste zbrali pogum, ki je potreben za sprejemanje težavnih odločitev. Laže se vam bodo porajale ustvarjalne ideje in laže jim boste sledili, kamorkoli vas bodo že pripeljale.

Po odličnih odzivih na februarja in junija 2011 izvedena seminarja Čuječnost in ustvarjalnost za sezono 2011/12 najavljamo tri nove termine za ustvarjanje in samoraziskovanje z umetnostnimi izraznimi sredstvi ter vas vabimo k udeležbi na jesenski, pomladni ali poletni delavnici: . ČUJEČNOST IN USTVARJALNOST ... »Temeljni vodnik k čuječnosti, poln namigov in orodij, ki lahko izboljšajo naše počutje.« Arianna Huffington Knjiga Sem tukaj in zdaj bo v vas vzbudila zanimanje za nove izkušnje in raziskovanje življenja skozi čuječnost ter željo, da bi to ustvarjalno dokumentirali.

Mentorica: Aleksandra Schuller. Delavnica je namenjena vsakomur, ki se zanima za samoraziskovanje in ustvarjanje v različnih umetnostnih medijih (izražanje skozi gib-ples, zvok-glas, pisanje, risanje idr.).

POVEZANE KNJIGE