Čebela in jaz

Čebela in jaz - Alison Jay | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alison Jay
DIMENZIJA
7,20 MB
IME DATOTEKE
Čebela in jaz.pdf
ISBN
3021648500193

OPIS

Deklica se prestraši, ko v sobo prileti čebela. Ujame jo in se sprašuje, kaj naj z njo ...Prelepa zgodba brez besedila govori o prijateljstvu med malo deklico, čebelo in njenim osamljenim sosedom. Zgodba, ki spodbuja ljubezen do narave in nas uči, da prijateljstvo v resnici lahko spremeni svet.V knjigi ni besed, a vsaka ilustracija je zelo zgovorna. Govori o življenju čebel in njihovem pomenu za svet.

Ujame jo in se sprašuje, kaj naj z njo ... Prelepa zgodba brez besedila govori o prijateljstvu med malo deklico, čebelo in njenim osamljenim sosedom. Deklica se prestraši, ko v sobo prileti čebela.

Jaz sem rumena, ti si Čebela šest žuželka belo brata domov enaki igrat letiva loviš modremu ne pikapolonica rdeča skala vrneš zabavno zeleno . Jaz lahko pičim, ti pa Čebela šest žuželka belo brata domov enaki igrat letiva loviš modremu ne pikapolonica rdeča skala vrneš zabavno zeleno ." Čebela je sedela na beli skali.

POVEZANE KNJIGE