Čarobni božič

Čarobni božič Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Čarobni božič.pdf
ISBN
1760528311259

OPIS

Spremljajte Božička in njegove škratke na pravljičnem potovanju okrog sveta in odkrijte čarobnost božiča.

Pobarvaj risbe po dodanem ključu in prikazali se bodo čudoviti božični ... Božično fotografiranje v foto studiu le, 17 kilometrov oddaljenem od središča Slovenije bo tudi letos čarobno tako za otroke kot za družine. Čaroben Božič je projekt z dobrodelno noto, katerega namen je razveseliti čim več slovenskih otrok tako, da otroci prejmejo pismo direktno od Božička. Pismo si lahko natisnete popolnoma brezplačno in razveselite svojega otroka, ali pa za 9.90€ otroku (ali otrokom) naročite pismo, zapakirano v lični kuverti z žigom severnega tečaja ... Adventni koledar Čarobni božič 🎀💕🎀 nosi sporočila božiča z namenom, da v naših srcih prebudi utrip pravih vrednot praznikov, 🎄🙏🎄sočutje do ljudi in zavedanje, da božič resnično živi in se dogaja v naših srcih in ne v trgovskih vrečkah.

torek, 29. december 2020 Darilni paket Čarobni božič Paket vsebuje: ~ ingverjev liker 350 ml (domače žganje, ingver, limona,limeta, sladkor, voda).

POVEZANE KNJIGE