Zemlja

Zemlja - Emmanuelle Kecir-Lepetit | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emmanuelle Kecir-Lepetit
DIMENZIJA
4,7 MB
IME DATOTEKE
Zemlja.pdf
ISBN
8507906316064

OPIS

Zbirka priročnikov, v kateri bodo zvedavi otroci našli odgovore na številna vprašanja. Jedrnato besedilo spremljajo ilustracije in fotografije. V knjigi so predstavljene naslednje teme: naš planet, oceani in celine, mogočna gorstva, naravna čudesa, ognjeniki, ko se zatresejo tla, vode na kopnem, modri planet, otoki, muhasto vreme, zeleni planet, življenjska okolja, naravna bogastva in prebivalci sveta.

HomeOgarden organska zemlja 50L Plus v sadilni vreči s priloženim organskim gnojilom je na voljo v obliki 5-kratnega koncentriranega substrata, primernega za pripravo 50 litrov organske zemlje. Plantella vrtna zemlja, 45 l. Univerzalna vrtna zemlja Plantella je bogata z organskimi snovmi, zato je idealna za sajenje in presajanje vseh vrst vrtnih, okrasnih in sadnih rastlin.Vsebuje edinstveno mešanico lesnih vlaken in visokokakovostne huminske šote, ki ustvari ugodno strukturo zemlje in posledično zagotavlja idealne pogoje za zdravo rast in razvoj rastlin. Zemlja Zemlja je eden izmed planetov Osončja ter planet, na katerem se nahajata življenje in človeštvo.

Njena trajna in naravna sestava, ki ne vsebuje šote in je optimalna mešanica za toplo okolje v gredah, vašim rastlinam omogoča zdravo rast in bogat pridelek. Presejana vrtna zemlja. Zemlja ni parjena.

POVEZANE KNJIGE