Vsega je kriva gospodična Bridgerton

Vsega je kriva gospodična Bridgerton - Julia Quinn | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
4,18 MB
IME DATOTEKE
Vsega je kriva gospodična Bridgerton.pdf
ISBN
9460821131225

OPIS

Ljubezen vzklije na najbolj nepričakovanih krajih …Toda tokrat ni tako.Vsi pričakujejo, da se bo Billie Bridgerton poročila z enim izmed bratov Rokesby. Obe družini že stoletja živita v soseščini in neugnana Billie se je v otroštvu veliko družila z Edwardom in Andrewom. Eden ali drugi bi ji nekoč lahko postal dober mož.Včasih se zaljubiš v natanko tisto osebo, v katero bi se moral …A ne vedno.Billie ne prenese samo enega Rokesbyja, in to je George. Čeprav je najstarejši sin in grofov naslednik, je tudi domišljav in zoprn ter jo gotovo prezira. Ker ga tudi sama ne more videti, je to prav nič ne moti.Ampak usoda ima včasih čuden smisel za humor …Ko se Billie in George znajdeta v hudi zagati, med njima preskoči iskrica. Ko pa se bosta dolgoletna nasprotnika končno poljubila, bosta morda ugotovila, da ne moreta živeti drug brez drugega …

Od tiste pravljične noči je Benedict slep in gluh za vsako drugo žensko - razen mogoče za očarljivo in skrivnostno služkinjo. Z igralstvom se je začel ukvarjati bolj ali manj za hobi, saj se je šolal za inženirja zvoka. Nase je najbolj opozoril v mini seriji Roots iz leta 2016 in pa v seriji For the People, kjer ga je producentka Shonda Rhimes tudi spoznala in ga kasneje povabila k seriji Bridgerton, ki ga je dokončno izstrelila med zvezde. »Samo ne govori mi, da je vsaka stvar za nekaj dobra!« mi reče kolegica… Ampak jaz sem prepričana, da je tako.

Vsi pričakujejo, da se bo Billie Bridgerton poročila z enim izmed bratov ... Vsega je kriva gospodična Bridgerton ... Od nekdaj nabrita Billie Bridgerton je neustrašno splezala na drevo, da bi z njega rešila mačko, vendar mački to ni bilo všeč in Billie si ob padcu z drevesa zvije gleženj.

POVEZANE KNJIGE