Vsega je kriva gospodična Bridgerton

Vsega je kriva gospodična Bridgerton - Julia Quinn | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
11,47 MB
IME DATOTEKE
Vsega je kriva gospodična Bridgerton.pdf
ISBN
1872978520003

OPIS

Ljubezen vzklije na najbolj nepričakovanih krajih …Toda tokrat ni tako.Vsi pričakujejo, da se bo Billie Bridgerton poročila z enim izmed bratov Rokesby. Obe družini že stoletja živita v soseščini in neugnana Billie se je v otroštvu veliko družila z Edwardom in Andrewom. Eden ali drugi bi ji nekoč lahko postal dober mož.Včasih se zaljubiš v natanko tisto osebo, v katero bi se moral …A ne vedno.Billie ne prenese samo enega Rokesbyja, in to je George. Čeprav je najstarejši sin in grofov naslednik, je tudi domišljav in zoprn ter jo gotovo prezira. Ker ga tudi sama ne more videti, je to prav nič ne moti.Ampak usoda ima včasih čuden smisel za humor …Ko se Billie in George znajdeta v hudi zagati, med njima preskoči iskrica. Ko pa se bosta dolgoletna nasprotnika končno poljubila, bosta morda ugotovila, da ne moreta živeti drug brez drugega …

izd. Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 23897091: Corona, vsega je kriva corona. - 2020 www.e-emka.si, "Penelope Featherington u tajnosti obožava brata svoje najbolje prijateljice od… Zapravo, čini se da ga je oduvijek obožavala.

Penelope Featherington u tajnosti obožava brata svoje najbolje prijateljice od… Zapravo, čini se da ga je oduvijek obožavala. Nakon što je pola svoga života izdaleka promatrala Colina Bridgertona, misli kako zna sve o njemu, sve dok ... Serija: Smythe-Smith Quartet, 3.knjiga Zvrst: ZG 7 * * * * 32 vote Sir Phillip je vedel, da je Eloise Bridgerton samska, zato jo je zasnubil, prepričan, da bo njegovo ponudbo sprejela z obema rokama.

POVEZANE KNJIGE