Pogovori z Evaldom Flisarjem

Pogovori z Evaldom Flisarjem Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,19 MB
IME DATOTEKE
Pogovori z Evaldom Flisarjem.pdf
ISBN
3300660518196

OPIS

Pogovori o ljubezni in smrti, smislu in nesmislu življenja, vesolju in Bogu, lažeh in resnici, svobodi in nesvobodi, posamezniku in družbi, socialnih omrežjih in medijih, poštenosti in zlorabah, vlogi umetnosti v umirajočem svetu, vzgoji otrok, literarnih uspehih, nebesih in peklu, depresiji,kljubovanju, dvojnosti človeške narave, slovenskem značaju, pa o koncu sveta, politiki, Slovencih in generacijah, potovanjih in mirovanju, zamerah in odpuščanju, terorju politične korektnosti in še o marsičem...

Primerjaj s podobnimi izdelki. Pri založbi Sodobnost International so izdali zbrane pogovore z Evaldom Flisarjem. Delo prinaša tematsko urejen sklop pisateljevih izjav in misli o marsičem.

No, kar je bilo res presenetljivo, je to, da ta pohotnost generira cvetočo seksualno ekonomijo, ki sama generira strukturni šovinizem. E-revija Otrok in knjiga št. 75.

POVEZANE KNJIGE