Ime česa je konec knjige

Ime česa je konec knjige - Rok Gregorin, Miha Kovač | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rok Gregorin, Miha Kovač
DIMENZIJA
6,14 MB
IME DATOTEKE
Ime česa je konec knjige.pdf
ISBN
2791928811454

OPIS

Založba Cankarjeva založba. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: ePub ( EPUB, na ... V zbirki Bralna znamenja (ureja jo Andrej Blatnik, izdaja pa Cankarjeva založba) je konec lanskega leta izšla strokovna študija z nekoliko literarnim naslovom Ime česa je konec knjige in z zgovornejšim podnaslovom Skrivnostne sile knjižnega trga. Miha Kovač, Rok Gregorin: Ime česa je konec knjige Cankarjeva založba, Ljubljana 2016, 22,95 € Brikolaž premišljevanj in statistik o prodaji, branju in izposojanju knjig, papirnih in e-inačic. Napisano je v poljudnem jeziku, saj je njegovem namen pojasniti širši javnosti, zakaj je branje pomembno in kaj izgubimo, če ne beremo.

prvi mesec samo 1 eur Ime česa je konec knjige (eknjiga) Skrivnostne sile knjižnega trga ISBN 13 9789612822408. Avtor Miha Kovač, Rok Gregorin.

POVEZANE KNJIGE