Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja

Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja - Jennifer Ashley | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Ashley
DIMENZIJA
12,44 MB
IME DATOTEKE
Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja.pdf
ISBN
6467358305375

OPIS

Daniel Mackenzie opravičuje sloves škandaloznega klana Mackenzie – je bogat, lep in nadarjen, ženske pa ga obožujejo. Ko spozna Violet Bastien, eno najslavnejših jasnovidk v Angliji, mu je takoj jasno dvoje: gospodična Bastien je sleparka in noro ga privlači.Violet ve, da v resnici ne more navezati stika z onstranstvom, toda zelo dobro zna prebrati ljudi. Hitro ugotovi, da je Daniel pameten in da ogroža njen sloves, vendar pa hkrati spozna, da je radodaren, čeden in nepopravljivo pregrešen.A sence iz preteklosti ji grozijo, da jo bodo uničile, zato zbeži iz Anglije in še enkrat več spremeni svojo identiteto

Dodaj v košarico Ukrotiti Škota. 12,99 € ... Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja Zbirka Zgodbe Škotskega višavja, 6 Jennifer Ashley; 13,99 € Julie Garwood se je v seriji knjig Buchanan/FBI zelo uspešno podala iz zgodovinskih v ... Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja Iskanje izgubljenega zdravja : za vse, ki bi se radi ognili belih halj, belih receptov, belih laži, bele žene in črnih misli Gradišnik, Branko Izgubljeno srce : skrivnostna povest meniha trapista iz Rajhenburga Jaz, Elvis Riboldi Bidari, Bono Kalipso Milek, Vesna Konec izmene Kratke zgodbice o skoraj vsem Drugi naslovi v zbirki: Norost lorda Iana Mackenzieja, Premnogi grehi lorda Camerona, Popolna vojvodinja, Zapeljevanje Elliota McBrida - broširana, Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja, Pravila za prave guvernante, Ukradena Mackenziejeva nevesta; Izid: 31.

Ko spozna Violet Bastien, eno na... Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja Jennifer Ashley Daniel Mackenzie opravičuje sloves škandaloznega klana Mackenzie - je bogat, lep in nadarjen, ženske pa ga obožujejo. Lastnost Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja.

POVEZANE KNJIGE