Duh iz omare

Duh iz omare - Thalia Kalkipsakis | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thalia Kalkipsakis
DIMENZIJA
9,53 MB
IME DATOTEKE
Duh iz omare.pdf
ISBN
9410518104563

OPIS

Katica ima obupno pričesko, ker se je sestri Hani zahotelo igrati njeno frizerko! Torej je treba vso slabo voljo ukaniti s prebrisano zvijačo in si tako znova pridobiti sestrino naklonjenost, kajne?

Možne izvedbe so 140cm in 160cm. Omare omare s klasičnimi vrati omare za spalnico omare za predsobe klasične omare moderne omare kredit na do 60 obrokov možnost najema vozila Omare s klasičinimi vrati, prostorne, različnih velikosti in barvnih kombinacij. Lesnina XXXL In če se počutite utrujene, izčrpane in odtujene, je čas, da stopite iz cone udobja, nase navlečete tisto toplo trenirko iz omare, obujete pohodne čevlje ter se odpravite na sprehod v naravo.

Vendar, smo vseeno s skupnimi močmi preganjali zimo. Ker nismo mogli pustovati tako kot po navadi; na ulicah, v šoli, na športnem igrišču, smo si pustno vzdušje pripravili kar sami doma. Duh, Škofja Loka; Prireditelj: Špas teater.

POVEZANE KNJIGE