Atlas živali

Atlas živali - Irina Tumko | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irina Tumko
DIMENZIJA
3,60 MB
IME DATOTEKE
Atlas živali.pdf
ISBN
6855450584640

OPIS

Zemljo naseljujejo številne zanimive in nenavadne živalske vrste. Atlas živali bo v pomoč pri odkrivanju tega čudovitega sveta žive narave na našem planetu in spoznavanju predstavnikov njegove favne. Vsebuje namreč opise 250 predstavnikov živalskega kraljestva, veristične akvarelne upodobitve, živali so nazorno razvrščene na kopenske, leteče in vodne, opremljen pa je tudi z abecednim kazalom. V Atlasu živali najdete zemljevide vseh celin s podatki o njihovih podnebnih posebnostih, poleg imena posamezne živali pa stoji nazoren simbol, s katerim lahko hitro opredelite njeno geografsko razširjenost.

V naravi pa živijo tudi živali, ki so pritrjene na enem mestu - rak vitičnjak oz. se zelo malo premikajo kot na primer morska vetrnica. Podlage Merjenje Tiskanje Presek Prejšnji pogled Povezava .

| Vsi podatki so informativne narave. Ustanovitelj in lastnik spletnega oglasnika: BNG d.o.o.

POVEZANE KNJIGE