Sin očeta medveda

Sin očeta medveda - Nicolas Presl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicolas Presl
DIMENZIJA
5,23 MB
IME DATOTEKE
Sin očeta medveda.pdf
ISBN
8740455612765

OPIS

Da bi se ognil nevarnosti, je moški v gozdu prisiljen ubiti medvedko. Njen mladič se mu zasmili, zato ga odpelje domov k ženi. Dejanje usmiljenja in obžalovanja kaj hitro zareže v usodo para, katerega ljubezen se s spočetjem nenavadnega otroka znajde na veliki preizkušnji...Nemi roman v stripu francoskega avtorja Nicolasa Presla prinaša pretresljivo zgodbo o sobivanju človeka in živali. Izjemno sugestivna in poetična, mestoma pa tudi bridka pripoved o življenju potomca, ki ni ne človek ne žival, se levi v fantastično alegorijo, ki brez ene same besede spregovori o univerzalnih temah ljubezni in razočaranja, odpuščanja in krivice, pripadnosti in tujstva. S prepričljivim in veščim likovnim slogom, ki se spogleduje s tradicijo umetnosti med obema svetovnima vojnama, je avtor stkal čustveno nabito in dramaturško prepričljivo pripoved o simbolični figuri Drugega, o večnem iskanju bivanjskega smisla ter identitete.

Ker pa je pozabil zapreti hlevska vrata, je nato medved ušel iz hleva. Po obedu je kralj rekel, naj gredo zdaj gledat medveda. Deček je očeta ubogal in povsem mirno hodil naprej.

Izjemno sugestivna in poetična, mestoma pa tudi bridka pripoved o življenju potomca, ki ni ne človek ne žival, se levi v fantastično alegorijo, ki brez ene same besede spregovori o univerzalnih temah ... Nicolas Presl: Sin očeta medveda Son of the Father Bear - a mute graphic novel by the French artist Nicolas Presl brings a shocking story of coexistence between humans and animals! Ambasada Strip edition #19, dec. 2016, 236 bw pgs., 12 eur in Slovenia Oct 4, 2019 - WORDLESS GRAPHIC NOVEL! Son of the Father Bear - a mute graphic novel by the French artist Nicolas Presl brings a shocking story of coexistence between humans and animals! Ambasada Strip edition #19, December 2016, 236 bw pgs., 12 €. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Strip > Sin očeta medveda Sin očeta medveda Nicolas Presl.

POVEZANE KNJIGE