Rojen v grehu

Rojen v grehu - Kinley MacGregor | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kinley MacGregor
DIMENZIJA
6,44 MB
IME DATOTEKE
Rojen v grehu.pdf
ISBN
7334602511632

OPIS

Čeprav se lahko le nekaj mož meri z njeno sposobnostjo vihtenja meča, se Caledonia MacNeely bori z nenavadnim drhtenjem, ko ji ponudijo zakon z zloglasnim lordom Sinom. Callie se boji skrivnostnega, nedosegljivega tujca – manj zaradi govoric, ki ga preklinjajo, kot zaradi vročine njegovega dotika – vendar se mora ukloniti angleškemu kralju. In ker je usoda njenega klana odvisna od premirja, nima veliko izbire.Zavržen kot otrok je Sin MacAllister začel sovražiti svoje škotske korenine. Da bi razkril sovražnika kralja Henrika, se mora podati v osovraženo Višavje – poročen z očarljivim dekletom, katere ognjeno rdeči lasje popolnoma ustrezajo njenemu ognjevitemu duhu. Hladno, otrdelo srce je bilo vedno ključ do Sinovega preživetja, toda ta lepotica vzbudi v njem nevarno potrebo, ki je nikoli prej ni poznal.

Jezus je pravi Bog in pravi človek. To pomeni, da ima Jezus dvojno naravo: človeško in božjo.

V krščanskih pogledih gre za zlo človeško dejanje, ki krši tako razumsko naravo človeka kot Božjo naravo in njegovo večno ... rojen, v, grehu, hisa, knjig, kms, hisa knjig, kiroja, romanca, zgdovinska, romanca Serija: Bratovščina meča, 7. knjiga Zvrst: ZG 2 * * * 10 vote ROJEN V GREHU Prolog nekje v Sveti deželi Ledeni nočni veter, ki je rezal v Sinova od puščavske vročine otekla lica in suhe, razpokane ustnice, je prinašal smeh.

POVEZANE KNJIGE