Prah in pepel

Prah in pepel - M. J. Arlidge | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. J. Arlidge
DIMENZIJA
7,51 MB
IME DATOTEKE
Prah in pepel.pdf
ISBN
1919040901917

OPIS

Southamptonske ulice že nekaj noči zapored žarijo v soju plamenov. Besnenje treh požarov pa ni zgolj nesrečen splet okoliščin. Višja inšpektorica Helen Grace sluti, da ognjeni zublji napovedujejo pogubo, s kakršno se še ni spopadla.Tokratni požigalec ne išče potešitve svojih bolestnih nagnjenj, njegov namen je veliko srhljivejši: niz skrbno zasnovanih in premišljenih umorov.Ampak zakaj je izbral ravno te žrtve? Zakaj to počne? In kdo bo na vrsti sedaj?Sod smodnika, do roba napolnjen s strahom, sumničenji in grozo, je pripravljen. Manjka samo še iskra, da vse skupaj vrže v zrak …Četrta v nizu odličnih kriminalk z višjo inšpektorico Helen Grace.

Kakor ogenj »prenovi« nekaj v pepel, tako naj bi se človek s pokoro prerodil v novega človeka. Pepel pomeni človekovo telesno minljivost. Pepel je znamenje minljivosti, smrti, pa tudi človekove krhkosti, saj se tudi on po smrti spremeni v prah in pepel.

FILTRIRAJ. BLACK&DECKER BXVC20MDE sesalnik za pepel.

POVEZANE KNJIGE