Nenavadno romanje Harolda Frya

Nenavadno romanje Harolda Frya - Rachel Joyce | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rachel Joyce
DIMENZIJA
8,75 MB
IME DATOTEKE
Nenavadno romanje Harolda Frya.pdf
ISBN
2547191453151

OPIS

»Morda je to tisto, kar ta svet potrebuje. Malo manj razuma in malo več vere.«Pred kratkim upokojeni Harold Fry živi v majhni angleški vasici z ženo Maureen, ki ji gre očitnona živce vse, kar Harold naredi. Njuno življenje je dolgočasna rutina, dan je podoben dnevu. Potempa nekega jutra Harold prejme pismo ženske, ki je ni videl ali slišal že zadnjih dvajset let. QueenieHennessy leži v hospicu in mu piše, da bi se poslovila. Harold ji sprva namerava odgovoriti les kratkim sporočilom, ko pa stoji pred poštnim nabiralnikom, se naenkrat premisli. Odloči se,da ji mora pismo izročiti osebno. Tako se začne njegovo romanje. Prepričan, da Queenie ne boumrla, dokler ne bo prišel do nje, se peš poda na tisoč kilometrov dolgo pot do hospica, v upanju,da bo s tem rešil ne le izgubljeno prijateljstvo, temveč tudi sebe.Očarljivi prvenec britanske pisateljice Rachel Joyce (1962) je bil nominiran za nagrado manbooker, revija Washington Post pa ga je uvrstila na seznam najboljših knjig leta 2012.

slovenski (1) slovenski (1) Rok dobave. Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Rachel Joyce: Nenavadno romanje Harolda Frya Margaret Atwood: Tihi morilec Antonin Bajaja: Po volčje Sara Gruen: Voda za slone.

In tako se ob branju te knjige, ki te res hitro privlači s slogom in še bolj z zgodbo, lahko nekaj premakne tudi v nas. Nenavadno romanje Harolda Frya - Rachel Joyce Harold Fry je upokojenec, star 65 let in z ženo Maureen živi v hiši na jugu Anglije, v mestu South Devon. Sta umirjen a zelo razdvojen par.

POVEZANE KNJIGE