Moč miselnosti

Moč miselnosti - Carol S. Dweck | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carol S. Dweck
DIMENZIJA
5,65 MB
IME DATOTEKE
Moč miselnosti.pdf
ISBN
5580556116384

OPIS

Nova psihologija uspehaCarol S. Dweck, svetovno priznana doktorica psihologije z Univerze Stanford, je v desetletjih raziskav o doseganju uspehov odkrila nekaj resnično prelomnega – moč naše miselnosti.Carol Dweck v knjigi pojasni, zakaj nam uspeha ne morejo prinesti samo naše sposobnosti in naravna nadarjenost, ampak je ta odvisen od tega, ali gledamo nanje s stališča toge ali prožne miselnosti. Jasno pokaže, da hvaljenje inteligence in sposobnosti ne krepi samozavesti in ne vodi k dosežkom, ampak lahko v resnici ogrozi uspeh. S pravo miselnostjo lahko motiviramo svoje otroke in jim pomagamo zvišati ocene, prav tako pa lahko uresničimo tudi svoje cilje – osebne in poklicne.Avtorica razkriva nekaj, kar vsi veliki starši, učitelji, poslovneži in športniki že vedo: kako lahko preprosta predstava o možganih ustvari ljubezen do učenja in neomajno vztrajnost, ki je osnova velikih dosežkov na vseh področjih.

11. 2017 Ura: od 15.00 do 18.00 Kje: Fakulteta za elektrotehniko, predavalnica P1 Kakšna je formula zmagovalne miselnosti? Koliko odličnih navad že imate in koliko vas ovirajo določena prepričanja in negativne informacije iz okolja? Zmagovalna miselnost je način življenja - je navada! Presekajte negativna prepričanja ... Na fakulteti za šport tamkajšnji karierni center 16.

Udeleženci dobijo veliko mero motivacije, dobre energije, zmagovalnih principov delovanja ter praktičnih nasvetov, kako v svojem poslovnem in zasebnem življenju postanejo »zmagovalci«. Predavanje Moč zmagovalne miselnosti 27. 10.

POVEZANE KNJIGE