Lomilec src

Lomilec src - Julie Garwood | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Garwood
DIMENZIJA
10,53 MB
IME DATOTEKE
Lomilec src.pdf
ISBN
8774326417255

OPIS

V mračni in tihi spovednici nori serijski morilec očetu Thomasu Maddnu razkrije svoj izprijeni načrt za naslednji umor in naslednjo žrtev – Tomovo lepo sestro Laurant. Ker jo želi Tom na vsak način zaščititi, na pomoč pokliče svojega najboljšega prijatelja in odličnega agenta FBI, Nicka Buchanana. Da bi preslepili morilca, se Laurant in Nick pretvarjata, da sta par. Toda zaigrana naklonjenost kmalu preraste v pristno … Nevarnost in napetost pa se povečujeta. Bo Laurant in Nicku uspelo ugnati morilca ali bo on ukanil njiju?Julie Garwood je priljubljena ameriška avtorica, ki jo tudi slovenski bralci naravnost obožujejo. Njene knjige so po svetu izšle v več kot 36 milijonih izvodov, 26 njenih romanov se je uvrstilo med največje uspešnice. Cenijo jo tudi kritiki, ki so zapisali: »Julie Garwood je mojstrica žanra na najvišji ravni. Njeni romani so kot stari prijatelji, ki jih vedno radi obiščemo.«

Avtor: JULIE GARWOOD. Serija: Buchanan / FBI, 1.knjiga.

Ko pa mora zapeljati ... »Lomilec src je ena tistih high-concept komedij, ki jih Francozi, kot kaže, ustvarjajo z lahkoto. Res da so polne stereotipov, burkaške in pretirano čustvene, a jih je tako zabavno gledati, da jih ameriški producenti neprestano posnemajo, pa čeprav jim to nikoli zares ne uspe.« Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Lomilec src Lomilec src Julie Garwood.

POVEZANE KNJIGE