Dvojna napaka

Dvojna napaka - Andrej Hočevar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Hočevar
DIMENZIJA
7,79 MB
IME DATOTEKE
Dvojna napaka.pdf
ISBN
3915580199624

OPIS

Andrej Hočevar (1980) je po petih pesniških zbirkah izdal svojo prvo prozno knjigo Dvojna napaka s pomenljivim podnaslovom Poustvarjene zgodbe, ki se na vznemirljiv način poigrava z resničnostjo, saj avtor o svojem delu med drugim pravi:Kar ni resnično, ni nujno izmišljeno, kar ni izmišljeno, ni nujno resnično.

V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega ... Andrej Hočevar: Dvojna napaka: poustvarjene zgodbe Babnik Gabriela.

Na Športni zvezi Maribor se v sodelovanju z Mestno občino Maribor trudimo, da meščanom ponudimo kar se da pestro športno dogajanje namenjeno vsem generacijam. Predstava DVOJNA NAPAKA je avtorsko delo (BEVC & ČMER ) na temo VAŠ OTROK IN NAŠ ŠPORT. Predstava na izobraževalno - komičen način obravnava teme, s katerimi se soočajo starši mladih športnikov.

POVEZANE KNJIGE