Dvojna napaka

Dvojna napaka - Andrej Hočevar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Andrej Hočevar
Dvojna napaka.pdf

Andrej Hočevar (1980) je po petih pesniških zbirkah izdal svojo prvo prozno knjigo Dvojna napaka s pomenljivim podnaslovom Poustvarjene zgodbe, ki se na vznemirljiv način poigrava z resničnostjo, saj avtor o svojem delu med drugim pravi:Kar ni resnično, ni nujno izmišljeno, kar ni izmišljeno, ni nujno resnično.

Gre za zabaven dialog dveh nekdanjih vrhunskih športnikov, Mihe Čmera in Petra Bevca. Športna zveza Maribor združuje povezuje promovira mariborski šport. Športne prireditve so pomemben del življenja in identitete Mariborčanov že od nekdaj.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.