Čarobnost v tebi

Čarobnost v tebi - Johanna Lindsey | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
4,79 MB
IME DATOTEKE
Čarobnost v tebi.pdf
ISBN
6466060767277

OPIS

Divja in lahkomiselna, kot večina njenih nepopravljivih bratrancev, Amy Malory doseže starost, ko bi se morala poročiti. Svoje zaljubljene poglede namenja najmanj primernemu moškemu zanjo: čednemu in zadržanemu kapitanu ladje, ki je nekoč zaradi piratstva skoraj dal obesiti njenega strica Jamesa.Warren Anderson je šokiran nad izzivalnim osvajanjem živahne nečakinje svojega najhujšega sovražnika. Ker ni prebolel izdajstva bivše nezveste ljubice, se odloči, da Amyjinim čarom ne bo podlegel. Ampak premaga ga hrepenenje po očarljivi zapeljivki, ki bo kmalu osvojila njegovo kljubovalno srce … in ga prisilila k čutni predaji ljubezni, ki bi zanetila nevaren družinski spor.

Krožek Čarobnost ... Čarobnost v tebi (-62 %) €12.99 €4.99 Divja in lahkomiselna, kot večina njenih nepopravljivih bratrancev, Amy Malory doseže starost, ko bi se morala poročiti. Svoje zaljubljene poglede namenja najmanj primernemu moškemu zanjo: čednemu in zadržanemu kapitanu ladje, ki je nekoč zaradi piratstva skoraj dal obesiti njenega strica Jamesa. Stori vse, za kar misliš ali sanjaš, da je v tvojih močeh.

... V kolikor se kupec z novo ceno ne bo strinjal, lahko zavrne naročilo in o tem pravočasno obvesti ponudnika na naslov: [email protected] Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.kiroja.si.

POVEZANE KNJIGE