Tiranska teta

Tiranska teta - David Walliams | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

David Walliams
Tiranska teta.pdf

Zvezdanina starša, lord in lejdi Saksida, se ubijeta v prometni nesreči. Takrat se v njenem domu pojavi grozna teta Alberta z veliko sovo, ki ji je ime Wagner. Zvezdano namerava ogoljufati za dediščino, a na srečo ima deklica skrivno in malce grozljivo presenečenje, s katerim se bo ubranila pred spletkarsko teto.Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je najbolj priljubljen avtor za otroke v Angliji ta hip. Za svojega so ga takoj vzeli tudi slovenski bralci – na mah so jih osvojile Babica barabica, Mihec milijarder in Zlobna zobarka. Ne dvomimo, da jih bo navdušila tudi Tiranska teta. Tudi to knjigo je ilustriral priljubljeni ilustrator Tony Ross in prevedel Milan Dekleva.

Podali smo se na lov za zakladom. o Walliams: Babica barabica / Zlobna zobarka / Mihec milijarder / Tiranska teta o Lowry: Anastazija Krupnik o J. Massanek: Vražja nogometna druščina o P.

Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: II Knjiga Tiranska teta Prodam knjigo Tiranska teta, avtor David Walliams, Njegove knjige so še vedno trdno zasidrane na vrhovih mednarodnih knjižnih lestvic, prejele so številne nagrade, za svojega pa so ga takoj vzeli tudi slovenski bralci - osvojile so jih Babica barabica, Zlobna zobarka, Tiranska teta, Mišburger in serija Vsi ti obupno obupni otroci. BRALNA ZNAČKA 5. razred.