Tiranska teta

Tiranska teta - David Walliams | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

David Walliams
Tiranska teta.pdf

Zvezdanina starša, lord in lejdi Saksida, se ubijeta v prometni nesreči. Takrat se v njenem domu pojavi grozna teta Alberta z veliko sovo, ki ji je ime Wagner. Zvezdano namerava ogoljufati za dediščino, a na srečo ima deklica skrivno in malce grozljivo presenečenje, s katerim se bo ubranila pred spletkarsko teto.Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je najbolj priljubljen avtor za otroke v Angliji ta hip. Za svojega so ga takoj vzeli tudi slovenski bralci – na mah so jih osvojile Babica barabica, Mihec milijarder in Zlobna zobarka. Ne dvomimo, da jih bo navdušila tudi Tiranska teta. Tudi to knjigo je ilustriral priljubljeni ilustrator Tony Ross in prevedel Milan Dekleva.

Massanek: Vražja nogometna druščina o P. L.