Roboti

Roboti - Bernd Flessner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bernd Flessner
DIMENZIJA
5,87 MB
IME DATOTEKE
Roboti.pdf
ISBN
1877191921286

OPIS

Naj gre za vozilo, ki se premika po Marsu, ali robote v morskih globinah – vsepovsod roboti pomagajo kot pridni raziskovalci. Vendar zmorejo še veliko več: robotski ognjevarni gasilci so nemudoma na kraju gozdnega požara, molzni roboti pa poskrbijo za krave v hlevu. Nam bodo roboti kmalu pomagali tudi doma?Ali veš, da je bil prvi robot mehanična raca, ki je lahko celo gagala in racala?Ko roboti igrajo nogomet: Doživi RoboCup!V zbirki KAJ IN KAKO najdeš vse odgovore na vprašanja o robotih!

Odlični rezultatiPriključna moč: 1000 W3D PlanetaryMixing: hitro in popolno mešanje vseh sestavin; zahvaljujoč izboljšnemu planetarnem. Avtonomni roboti so narejeni, da so resnično neetični roboti, vendar takšni, ki ustrezajo vojnim zakonom in pravilom za sodelovanje. Tako so odpravili z roboti stres, adrenalin, čustva, utrujenost itd., ki vplivajo na odločitev vojaka na bojišču in ne vpliva na odločitev posameznika.

Industrijski roboti, dodatna in programska oprema. FA.

POVEZANE KNJIGE