Pogrešam te

Pogrešam te - Harlan Coben | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
3,25 MB
IME DATOTEKE
Pogrešam te.pdf
ISBN
4816953970391

OPIS

Napet triler o preteklosti, ki razdvaja, in lažeh, ki družijo ...Newyorška detektivka Kat Donovan prosti čas najraje preživlja ob vrčku piva v pubu, v katerega je zahajal že njen pokojni oče. Ker je že dolgo samska, ji prijateljica podari naročnino za spletne zmenke.Kat se prijavi na stran in naleti na nekdanjega zaročenca Jeffa, ki jo je pustil pred davnimi osemnajstimi leti in ga ni nikoli zares prebolela. Vsi upi o srečanju s staro ljubeznijo in pravljičnem koncu se ji kmalu sesujejo, ko se zaplete v mreže tega zloveščega spletnega plenilca, ki preži na ranjene ženske in jih spelje v smrtonosno past. Toda je to sploh \'njen\' Jeff? Da bi prišla ugrabitelju na sled, mora najprej pobrskati po lastni preteklosti in izbezati na dan bolečo resnico o Jeffu in tudi o očetu, čigar umor ni bil nikoli razjasnjen …

Žanr: družbeni roman, ljubezenski roman. Narodnost: angleška književnost.

Sedim na plaži, ramena mi greje vroče avgustovsko sonce, ki se počasi pomika na najvišjo točko neba, v vodi pa opazujem moje tri razigrane fante. Še tri leta nazaj sva sama uživala na morju, se leno valjala po plaži, jaz vsak dan prebrala po eno knjigo, Joni reševal križanke, ob večerih sva odšpilala po ... Video pogrešam te, stran 1.

POVEZANE KNJIGE