Pogrešam te

Pogrešam te - Harlan Coben | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Pogrešam te.pdf
ISBN
7148972116433

OPIS

Napet triler o preteklosti, ki razdvaja, in lažeh, ki družijo ...Newyorška detektivka Kat Donovan prosti čas najraje preživlja ob vrčku piva v pubu, v katerega je zahajal že njen pokojni oče. Ker je že dolgo samska, ji prijateljica podari naročnino za spletne zmenke.Kat se prijavi na stran in naleti na nekdanjega zaročenca Jeffa, ki jo je pustil pred davnimi osemnajstimi leti in ga ni nikoli zares prebolela. Vsi upi o srečanju s staro ljubeznijo in pravljičnem koncu se ji kmalu sesujejo, ko se zaplete v mreže tega zloveščega spletnega plenilca, ki preži na ranjene ženske in jih spelje v smrtonosno past. Toda je to sploh \'njen\' Jeff? Da bi prišla ugrabitelju na sled, mora najprej pobrskati po lastni preteklosti in izbezati na dan bolečo resnico o Jeffu in tudi o očetu, čigar umor ni bil nikoli razjasnjen …

veliki zelenko je tvoj, pa lepe praznike v krogu najdražjih Ti iz srca želim.... Pogrešam te, Rajko ... Pogrešale te bodo generacije, ki so odraščale z Novimi Fosili.'' Pevec Petar Grašo pa je na Facebooku zapisal:''Odšel je še en velik umetnik in skladatelj, avtor mnogih brezčasnih hitov.

Zdaj stali so spomini. in v spominih z mano ti. tvoj dotik me več ne greje.

POVEZANE KNJIGE