Peter Nos in debela pamet

Peter Nos in debela pamet - Primož Suhodolčan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Suhodolčan
DIMENZIJA
9,91 MB
IME DATOTEKE
Peter Nos in debela pamet.pdf
ISBN
6274677962335

OPIS

Peter Nos in njegovi prijatelji nam sporočajo: “Kdor ima debelo pamet, ta daleč vidi!” V slikanici najdete 16 čisto petronosevskih kratkih zgodbic, ki so mlade radovedneže pripeljale do tega pomembnega spoznanja.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Suhodolčan, Primož (avtor) Hrovat, Uroš (ilustrator) Vir.

V tokratnih dogodivščinah so Peter in njegovi ... Peter Nos in debela pamet Avtor: Primož Suhodolčan. Peter Nos in njegovi prijatelji nam sporočajo: "Kdor ima debelo pamet, ta daleč vidi!" V slikanici najdete 16 čisto petronosevskih kratkih zgodbic, ki so mlade radovedneže pripeljale do tega pomembnega spoznanja. Peter Nos in debela pamet Primož Suhodolčan Peter Nos ima še vedno najbolj vesel, radoveden in potolčen nos na svetu in zelo rad se druži z dedkom in babico, ki zelo veliko vesta.

POVEZANE KNJIGE