Nerazdružljiva do nedelje

Nerazdružljiva do nedelje - Catherine Bybee | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
11,14 MB
IME DATOTEKE
Nerazdružljiva do nedelje.pdf
ISBN
6413046966184

OPIS

Serija, ki se je v hipu zavihtela na prva mesta prodajnih lestvic!MEG ROSENTHALČez dan ženitna posrednica, ponoči realistka. Meg ne bo dovolila, da ji čeden poslovnež v dizajnerski obleki spodnese tla pod nogami. Na odmaknjen zasebni otok je prišla ocenit potencial letovišča za svojo agencijo, ne pa se spogledovat z njegovim lastnikom. A na tem moškem je nekaj, kar jo privlači kot magnet – celo njo, žensko, ki je odločena, da se ne bo zaljubila.VALENTINO MASINIUspešen poslovnež, ki je za umret privlačen, a je navajen, da ima v življenju najžlahtnejše stvari dobesedno servirane na pladnju. Toda še nikoli si ni želel nikogar, kot si želi Meg, ki je v njegovem srcu povzročila pravi orkan težav. Toda ravno ko se odloči, da jo bo prepričal, naj ostane, se nekdo drug odloči, da je morda čas, da se Meg odstrani z otoka … za vedno.

Maribor: Hiša knjig, Založba KMŠ, 2016. 477 str.

/ 10h do 17h 01 200 37 05; [email protected]; Beletrina, Neubergerjeva ulica 30, 1000 Ljubljana Nerazdružljiva do nedelje. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

POVEZANE KNJIGE