Najlepše Andersenove pravljice

Najlepše Andersenove pravljice Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,77 MB
IME DATOTEKE
Najlepše Andersenove pravljice.pdf
ISBN
9384726335841

OPIS

Sijajna knjiga, polna čudovitih ilustracij in nepozabnih junakov, ki bodo otroke popeljali v svet Andersenovih brezčasnih in čarobnih pravljic.

Slika za UČILA Najlepše Andersenove pravljice je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini ... Pravljice so čarobni svet, v katerem se otroci v hipu spremenijo v odrasle, odrasli pa se vrnejo v otroštvo. Le kdo še ni slišal za Andersenove pravljice? Andersenova dela so priljubljena prav povsod.

Zagotovo ne smemo pozabiti Grdega račka, Kraljične na zrnu graha, Stanovitnega kositrnega vojaka, Male morske deklice, Cesarjevih novih oblačil in še bi lahko naštevali. Andersenove pravljice Težko je najti knjižno zbirko, ki bi naredila tak vtis kot Andersenove pravljice. Nesmrtne pripovedi Deklica z vžigalicami, Cesarjeva nova oblačila, Snežna kraljica, Leteči kovček in druge so del otroštva milijonov dečkov in deklic po vsem svetu. UČILA Najlepše Andersenove pravljice je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine".

POVEZANE KNJIGE