Maestra

Maestra - L. S. Hilton | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
L. S. Hilton
DIMENZIJA
4,63 MB
IME DATOTEKE
Maestra.pdf
ISBN
5661453730345

OPIS

Mednarodna uspešnica, prevedena v več kot 40 jezikov»Nakupovalni popotniški vodič o milijarderjih, prevarah v svetu umetnosti in sociopatski junakinji, ki lahko pas odpne z jezikom.« – The New York TimesJudith Rashleigh je trdo delala, da bi uspela. Končala je kolidž in se na vse načine skušala znebiti spon preteklosti. Zdaj kot urejena in nadvse omikana pomočnica dela v prestižni londonski dražbeni hiši za umetniška dela – njena majhna skrivnost pa so ostale temne sle, ki jih užije ob prostih večerih. A ko Judith odkrije nevarno prevaro, se njeno skrbno izoblikovano življenje v hipu poruši in znajde se na begu. Oborožena s svojim znanjem in z nadarjenostjo za preobrazbe se s francoske riviere poda v Ženevo, Rim in nočne klube Pariza, odločena je, da bo dobila, kar ji upravičeno pripada.Vznemirljiv erotični triler, ki opisuje Judithin vzpon, je začetek temačno mamljive trilogije Maestra.

Si tratta di un volume semplice e completo, che vuole accompagnare ogni bambino nell'apprendimento della grammatica e del lessico inglese dalla classe 3a alla classe 5a della Scuola primaria. Maestra Font: Maestra is a new dooType calligraphy font based on calligraphic style called Copperplate. Definition of MAESTRA in the Definitions.net dictionary. Meaning of MAESTRA.

Get Started Free Maestra synonyms, Maestra pronunciation, Maestra translation, English dictionary definition of Maestra. n.

POVEZANE KNJIGE