Lovec

Lovec - Kerrigan Byrne | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kerrigan Byrne
DIMENZIJA
7,36 MB
IME DATOTEKE
Lovec.pdf
ISBN
3174638622559

OPIS

Šokantna ponudba …Christopher Argent je najnevarnejši londonski plačani morilec, ki mu ne uide nobena žrtev. Dokler ne dobi naročila za umor priljubljene in osupljivo lepe igralke Millie LeCour. Christopherjev svet se obrne na glavo in strast, ki se razplamti med njima, ga tako prevzame, da svoje naloge ne more izpolniti. Še več, naredil bi vse, da bi Millie rešil življenje – čeprav to pomeni, da bo moral tvegati vse.… in nevarna strast …Millie je razdvojena zaradi poželenja in strahu, ki ga začuti, ko izve, kdo je Christopher. Toda njena pot do varnosti vodi naravnost v njegov grešni objem in Millie se mu vsakokrat težje upre. Ko je ogroženo vse, kar ji v življenju nekaj pomeni, se morata s Christopherjem naučiti, kako zaupati – in se prepustiti – poželenju, da bi rešila drug drugega.

Takratni uradni naziv obrti je bil Ključavničarstvo Lovec Ivan s.p. Proizvodnji program je obsegal izdelavo elektro omaric, cistern za kurilno olje in izdelavo lažjih kovinskih ... Predstavitev Trgovine Lovec Grosuplje.

segajo 19 let nazaj v leto 1988. Ustanovitelj in začetnik samostojne obrti na današnji lokacij je bil sedanji direktor Lovec Ivan.

POVEZANE KNJIGE