Legende rokenrola

Legende rokenrola - Michele Primi | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michele Primi
DIMENZIJA
12,80 MB
IME DATOTEKE
Legende rokenrola.pdf
ISBN
8745269746059

OPIS

Buddy Holly, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Elvis Presley, John Lennon, Bob Marley, Freddie Mercury, Kurt Cobain, Michael Jackson, Amy Winehouse in mnogi drugi – glasbene legende, ki so se poslovile veliko pred svojim časom. Številni so mladi umrli tragične, nesmiselne ali skrivnostne smrti; pri marsikom še danes ni znano, zakaj ali kako. Ta knjiga bo odgovorila vsaj na nekatera vprašanja o njihovem življenju. Prezgodnji grob jih je ovenčal z mitologijo glasbenih ikon in jim nadel romantično obličje uporništva: prvo in poslednje obeležje nesmrtnega duha rokenrola.

V knjigi glasbenega publicista Primija so zbrani kratki pregledi usod nekaterih imen, brez katerih zgodovina ... Knjiga Legende rokenrola, ki je izšla pri Mladinski knjigi, je knjiga o življenju in smrti 68 glasbenikov rokenrola, ki so odšli na drugo stran, še preden so se postarali. Kranj - Knjigo Legende rokenrola je napisal italijanski glasbeni novinar in publicist Michele Primi, prevedel pa Vasja Bratina. Rokenrol je vrsta popularne muzike.

Gre za trdo vezano knjigo na 310 straneh. Primerna je za zbiratelje ali za darilo.

POVEZANE KNJIGE