Zberi pogum

Zberi pogum - Cheryl Strayed | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cheryl Strayed
DIMENZIJA
6,74 MB
IME DATOTEKE
Zberi pogum.pdf
ISBN
6681515476785

OPIS

Tehtala sem, kaj mi ostane.Vedela sem, da je ena sama možnost.Kakor zmeraj.Da grem naprej.Avtorica velike svetovne in slovenske uspešnice Divja je navdušena zbiralka citatov. Pravi, da ji tisti najljubši vsak po svoje kažejo pot skozi življenje. Ker je tudi sama že napisala in doživela marsikaj, je v tej darilni knjižici zbrala stavke iz lastnih objavljenih knjig, intervjujev in esejev, za katere upa, da bodo lahko zbistrili misli, zatrli dvome in vlili pogum vsem, ki to potrebujejo. Ker so iskreni, duhoviti in brez dlake na jeziku, ni dvoma, da bo njen namen dosežen.

Podrobnosti Objavil(a) Dušan Rutar Ustvarjeno 24 Avgust 2016 Zadetkov: 3403 Še nedolgo nazaj bi zapisani poziv razumeli kot izzivalno in celo predrzno pozivanje ljudi k nevarnim in zaradi tega neželenim družbenim spremembam. V Jugi bi takoj specialci iskali avtorja zapisa in ga ročno postavili pred strogega ... ZBERI POGUM.

Zberi pogum in povej. Razno ogledov 1528 dodan 26.

POVEZANE KNJIGE