Vreme

Vreme - Karsten Schwanke | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karsten Schwanke
DIMENZIJA
11,69 MB
IME DATOTEKE
Vreme.pdf
ISBN
8203759421760

OPIS

V ledeno mrzlem vetru zmrzujemo, v dežju in snegu smo mokri, v poletni vročini pa se potimo: vreme nas spremlja vedno in vsepovsod! Kaj je veter? Kako nastanejo dežne kaplje? Vreme napovedujejo vremenoslovci in zlahka trdijo, da je nepredvidljivo.Najsilovitejši vihar na Zemlji: pot naravnost v oko hurikana.Preštej do ena – in že se dvigneš za 100 metrov! Odkrij, kaj vse se dogaja v nevihtnem oblaku.V zbirki KAJ IN KAKO najdeš vse odgovore na vprašanja o vremenu!

Vreme, vreme, vreme in še enkrat vreme.Vreme in vremenska napoved Vreme u vestima. Jutro hladno, preko dana do 10 stepeni.

Podrobne dnevne ter dolgoročne 15-dnevne vremenske napovedi, opzorila in vremenske slike na VremeBo.com. Vreme in podnebje. Vremenska napoved za Slovenijo, Hrvaško in Evropo.

POVEZANE KNJIGE