Neukročena

Neukročena - Elizabeth Lowell | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Lowell
DIMENZIJA
6,88 MB
IME DATOTEKE
Neukročena.pdf
ISBN
9492480918304

OPIS

Srednjeveško obdobje strasti in osvajanj, turbulentne čase bojevnikov in dam in plemenitih src, ki jih vnemata poželenje ter dolžnost, je Elizabeth Lowell prelila v mojstrsko dovršeno razkošje ljubezenske zgodbe.Vojni heroj Dominic le Sabre se je zmagoslavno vrnil na Škotsko po nagrado: prelepo saksonsko nevesto, ki mu jo je poklonil sam kralj. Toda lady Margaret Blackthornska se ne more predati drznemu normanskemu osvojevalcu. Boji se starodavnega prekletstva, ki bi lahko prineslo nove nemire v njeno deželo ... in nesrečo v njeno zakonsko posteljo.Lady bi lahko svojo poroko z eno besedo sprevrgla v vojno. Pa vendar čaka na izpolnitev plemiške obljube neizmerne strasti - in ljubezni, ki je niti nasilje niti izdaja ne moreta razdvojiti, ljubezni, ki je tako nepremagljiva kot tudi NEUKROČENA»Elizabeth Lowell je svojevrstna avtorica v svetu romanc.« - Amanda Quick»Redek romantičen biser.« - Kathleen E. Woodiwiss

Le v enem tednu je izgubila naklonjenost treh fantov in tako postala... »Fajn te je spet tukaj videt, a veš? Tukaj, doma,« je Pavla Jesih vzneseno rekla Jožu Čopu, ko sta se vzpenjala proti Centralnem stebru Severne triglavske stene. Kmalu je to postal Čopov steber, Pavla Jesih pa je ostala tista, ki je »plezala v navezi s Čopom«. Neukročena Angelika.

i ruke s nogama ... ali nije takva praksa ...

POVEZANE KNJIGE