Narobe stvari v mestu Petpedi

Narobe stvari v mestu Petpedi - Leopold Suhodolčan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leopold Suhodolčan
DIMENZIJA
4,36 MB
IME DATOTEKE
Narobe stvari v mestu Petpedi.pdf
ISBN
5882985944079

OPIS

Osnovna šola, 3., 4., 5., 6. razredVes svet je oder in moški in ženske zgolj igralci:nastopajo in spet odhajajo in vsak igra v življenju razne vloge.(W. Shakespeare, Kakor vam drago)William Shakespeare, sloviti angleški dramatik, je v svoji drami Kakor vam drago zapisal: »Ves svet je oder in moški in ženske zgolj igralci: nastopajo in spet odhajajo in vsak igra v življenju razne vloge.«Dramsko besedilo je za mladega bralca bržkone precej nevsakdanja družba, saj se z njim redko sreča. Ko bo bralec prelistal knjigo in ugotovil, katere so posebnosti zunanje zgradbe dramskega besedila.Improvizacija na odru je danes rezervirana predvsem za predstave tipa impro lige in stand up komedije. Nekdaj je na improvizaciji temeljila t. i. commedia dell’arte. Zanjo je bilo značilno,da je bil vsak njen lik določen s samosvojim kostumom in masko. Mladi bralec bo raziskal značajske lastnosti stalnih komičnih tipov Harlekina, Pierrota, Kolombine in Dottoreja ter jih povezal z liki v komediji.Cankarjevo tekmovanje!

Filtri. Razvrsti po Press enter to collapse or expand the menu.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Cerknica - Dramska skupina Osnovne šole Notranjski odred Cerknica je 20. decembra v kulturnem domu nastopila z odlično zaigrano komedijo Narobe stvari v mestu Petpedi mladinskega pisatelja Leopolda Suhodolčana.

POVEZANE KNJIGE