Kjer je volja, tam je pot!

Kjer je volja, tam je pot! - Maja Brodschneider Kotnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Brodschneider Kotnik
DIMENZIJA
5,24 MB
IME DATOTEKE
Kjer je volja, tam je pot!.pdf
ISBN
1654868453629

OPIS

Zgodba o majhnem kuščarju, ki pade z zidu in se poskuša vrniti. Na pomoč mu priskočijo mravlje, pajek, ptice, miši in zajec. Ali mu bo uspelo splezati na zid in se vrniti domov?Prikupna navdihujoča zgodba, ki otroke uči, kako pomembno je, da ne odnehamo.

1,005 likes · 2 talking about this. ZUMRA ĆORALIĆ-NLP MOJSTER PRAKTIK in NLP COACH, DRUŽINASKA Mediatorka in Mediatorka v GOSPODARSKIH in POTROŠNIŠKIH sporih,... Kjer je volja, je tudi pot., Idrija.

Lahko si boste prebrali različne človeške modrosti in koristne nasvete o tem, kako se motivirati, kako si pravilno postaviti cilje in kako si najti delo, ki vas veseli. Kjer je volja, tam je pot Prišel je konec leta in tudi že minil. Kakorkoli si to želimo ali ne, zbudili smo se v isti svet, z istimi izzivi, le mogoče so še malo večji, kot so bili leta 2020, ki je zdaj že zgodovina. Kjer je volja - tam je pot.

POVEZANE KNJIGE