Kjer je volja, tam je pot!

Kjer je volja, tam je pot! - Maja Brodschneider Kotnik | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Brodschneider Kotnik
DIMENZIJA
3,43 MB
IME DATOTEKE
Kjer je volja, tam je pot!.pdf
ISBN
8622680823002

OPIS

Zgodba o majhnem kuščarju, ki pade z zidu in se poskuša vrniti. Na pomoč mu priskočijo mravlje, pajek, ptice, miši in zajec. Ali mu bo uspelo splezati na zid in se vrniti domov?Prikupna navdihujoča zgodba, ki otroke uči, kako pomembno je, da ne odnehamo.

Avtor: Klavdija Škrbo Karabegović Janez Žezlina je delavnico pričel z zgodbo […] Komentarji so izklopljeni za DARKO ĐURIĆ - KJER JE VOLJA, TAM JE POT; Darko Đurić je rojen 1989 v Mariboru. Zaradi redke genske napake se je rodil brez obeh nog in ene roke.

Vendar zaradi svoje invalidnosti ne pričakuje pomilovanja, ampak se nenehno trudi, da živi čim bolj normalno. K temu sta veliko prispevala tudi rejniška starša ... Kjer je volja, je tudi pot., Idrija.

POVEZANE KNJIGE