Češnjev cvet

Češnjev cvet - Feri Lainšček | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
3,68 MB
IME DATOTEKE
Češnjev cvet.pdf
ISBN
7701652236166

OPIS

Ljubezenski roman Ferija Lainščka z naslovom Češnjev cvet je popravljena in dopolnjena verzija romana Ne povej, kaj si sanjala. V prvotni obliki je bil roman prvič natisnjen leta 2009.Ob meni je bila ženska, ki se mi je scela in do konca dala, njeno telo je bilo gladko in napeto, na obrazu se ji je še lesketala sladka rosa, njene oči so bile prepolne miline, jaz pa ji nisem mogel dati drugega kot sebe. Dal bi ji lahko le kri, ledvico, jetra, srce, vse tiso pač, kar so presajali, lahko bi se stepel zanjo, jo ranil z življenjem, kaj drugega pa nisem imel in ni bilo v moji moči.V meni ni bilo vrednosti, ki bi odtehtala to njeno naklonjenost, se mi je zdelo. Zaslužila si je veliko več.

Najprej je pomembno razumeti, kdo je češnja, barvo las ali obleke. Bolj primerno je ta odtenek je za temno odrti dekleta ali svetlo odrti s temnimi lasmi narave.

Dal bi ji lahko le kri, ledvico, jetra, srce, vse tiso pač, kar so presajali, lahko bi se stepel zanjo ... V Lainščkovem najnovejšem romanu Češnjev cvet, izpiljeni različici ljubezenske zgodbe Ne povej, kaj si sanjala, zgodbi sledimo skozi oči Edvarda Luhajeva, brezdomca, ki je vse življenje prebil v Četrti.V dogajanje nas uvede protagonistovo srečanje s tovarišem Daksom, ki ga nagovarja k sodelovanju pri umoru, za katerega mu je bila obljubljena precejšnja vsota. Češnjev cvet raje močna in samozavestna dekleta, je primerno v poslovnem urad Luka in slovesnosti. Najprej je pomembno razumeti, kdo je češnja, barvo las ali obleke.

POVEZANE KNJIGE