Češnjev cvet

Češnjev cvet - Feri Lainšček | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Feri Lainšček
Češnjev cvet.pdf

Ljubezenski roman Ferija Lainščka z naslovom Češnjev cvet je popravljena in dopolnjena verzija romana Ne povej, kaj si sanjala. V prvotni obliki je bil roman prvič natisnjen leta 2009.Ob meni je bila ženska, ki se mi je scela in do konca dala, njeno telo je bilo gladko in napeto, na obrazu se ji je še lesketala sladka rosa, njene oči so bile prepolne miline, jaz pa ji nisem mogel dati drugega kot sebe. Dal bi ji lahko le kri, ledvico, jetra, srce, vse tiso pač, kar so presajali, lahko bi se stepel zanjo, jo ranil z življenjem, kaj drugega pa nisem imel in ni bilo v moji moči.V meni ni bilo vrednosti, ki bi odtehtala to njeno naklonjenost, se mi je zdelo. Zaslužila si je veliko več.

Samo ... češnjev cvet prevod v slovarju slovenščina - nemščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Mis češnjev cvet bo svojo naslednico dobila petega junija, na prvi dan tradicionalnega Praznika češenj v Dobrovem, ki je največja in najodmevnejša briška kulturno-turistična prireditev, ki vsako leto privabi okoli 30.000 obiskovalcev.

Vabimo vas, da se včlanite v združenje stomistov Češnjev cvet. Kot članu združenja vam lahko ponudimo številne ugodnosti: strokovno svetovanje; informacije o pravicah stomistov (v zvezi z ZZZS) informacije o organiziranosti in aktivnostih ILCO društev EAU FRAICHE ČEŠNJEV CVET 100ml.