Vlaganje in konzerviranje

Vlaganje in konzerviranje - Cornelia Klaeger | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cornelia Klaeger
DIMENZIJA
7,65 MB
IME DATOTEKE
Vlaganje in konzerviranje.pdf
ISBN
4505601577588

OPIS

Se še vedno nostalgično spominjate babičinih nebeških marmelad, njenega kislega zelja ali pa njenega češnjevega likerja? Doma pripravljenih dobrot iz okusnih sestavin, ki so zrasle na domačem vrtu ali pa jih je skrbno izbrala na lokalni tržnici? Pripravljenih brez kemikalij pa kljub temu še mesece svežih, kot bi jih ravnokar nabrala? Potem vas bo navdušila knjiga Vlaganje in konzerviranje.V tej vrhunski knjigi boste odkrili najboljše tehnike vlaganja in konzerviranja minulih dni ter neverjetno bogastvo novih idej. Popeljala vas bo skozi vse korake – od začetka do konca vsakega postopka. Seznanila vas bo z vsem, kar morate vedeti o pripomočkih in postopkih za uspešno vkuhavanje, vroče polnjenje kozarcev in kisanje zelenjave. S priloženim sezonskim koledarjem, nasveti za predpripravo in »prvo pomočjo« pri težavah. Tako boste svojo družino in prijatelje očarali s priljubljenim jabolčnim želejem, pasto iz jajčevcev in kaper, rumovim loncem s poletnim sadjem ... Izjemen nabor idej za čisto vsak okus, razporejenih po abecednem vrstnem redu, da se boste lažje znašli.

Vrzite jih v vrelo vodo in počakajte od 30 do 60 sekund, nato jih vzemite iz vode in olupite. Narežite jih na četrtine, zmečkajte z vilicami in jih položite v očiščene kozarce za vlaganje. Konzerviranje je postopek, s katerim živilu podaljšamo rok trajanja.

Kisanje zelja je že zelo star proces in v večini se to dela na kmetijah. Vaša košarica kis, vlaganje, zelenjava, zelišča 26. 6.

POVEZANE KNJIGE