Tvoja do torka

Tvoja do torka - Catherine Bybee | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Tvoja do torka.pdf
ISBN
5394787731508

OPIS

Serija, ki se je v hipu zavihtela na prva mesta prodajnih lestvic!JUDY GARDNER je pravkar diplomirala in je pripravljena osvojiti svet ... če bo seveda dobila službo. Upa, da se bo karseda hitro prelevila iz nadobudne arhitektke v slavno arhitektko. Zato se temnolasa lepotica preseli v Los Angeles v dom svojega slavnega brata Michaela Wolfa. Vendar pa se Judy le stežka osredotoča na delo, medtem ko se ji seksi varnostnik, v katerega se je zaljubila lansko leto, kar naprej pojavlja pred očmi in ji jemlje sapo.RICK EVANS bi s svojim izklesanim telesom, zelenimi očmi in očarljivim nasmeškom lahko imel katerokoli žensko na tem svetu. A kaj ko ima bivši marinec oči samo za vročekrvno Judy. Ko neznanec napade Judy, je ni stvari, ki bi Ricka ustavila pri tem, da zaščiti žensko, ki mu je ukradla srce.

Avtor: CATHERINE BYBEE. Serija: Weekday Brides, 5.knjiga.

- 2018 PRAZNIČNA ZNIŽANJA do -30% na oblačila in dodatke se nadaljujejo, zato pohitite in naročite svoj želeni izdelek. Ponudba je velika, imamo tudi za večje številke- vse do XXL Za info o cenah in... TVOJA KRONA JE LAHKO TUDI ČISTO DRUGAČNE OBLIKE.

POVEZANE KNJIGE