Skrivnostni basist

Skrivnostni basist - Kylie Scott | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Kylie Scott
Skrivnostni basist.pdf

Zmenek za eno noč ne bi smel imeti takih posledic …Življenje Lizzy Rollins se je zaradi dveh majhnih črtic na testu nosečnosti za vedno spremenilo, in to zaradi napake, ki jo je naredila v Las Vegasu. Noč je preživela z Benom Nicholsonom, seksi basistom skupine Stage Dive, z moškim, ob katerem ni mogla brzdati poželenja. Lizzy se zaveda, da čudovitega rok zvezdnika resna zveza ne zanima. Toda želi si, da bi bilo drugače.Ben ve, da mu je Lizzy prepovedana, saj je svakinja njegovega najboljšega prijatelja, zato se je kljub močni kemiji med njima izogiba. Ampak ko v mestu greha podleže trenutku slabosti, ugotovi, da to, kar se zgodi v Vegasu, ne ostane vedno v Vegasu. Zdaj z Lizzy ne bi mogla biti močneje povezana … Toda ali se bosta povezali tudi njuni srci?Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Božanskega pevca, Ognjevitega bobnarja, Strastnega kitarista.

naslov: Deep * * * * 32 vote. Oceni knjigo: 9.

BEDNAŠ, Marijana, MILENKOVIČ, Vladoša.Doing business in Slovenia.Ljubljana: CMSR, Centre for International Cooperation and Development, 2015 ... Seznam prikazuje najpogosteje izposojeno gradivo v slovenskih knjižnicah. Statistika je izdelana na osnovi podatkov o izposoji v tistih slovenskih knjižnicah, ki sodelujejo v sistemu COBISS.SI in imajo avtomatizirano izposojo. Finalisti Slovenske polke in valčka so bili tudi leta 2012, ko so se predstavili s skladbo Sinko moj.