Prostori upanja

Prostori upanja - Ivan V. Lalić | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Ivan V. Lalić
Prostori upanja.pdf

Čeprav je Ivan V. Lalić (1931– 1996) nedvomno eden najvidnejših predstavnikov srbske poezije 20. stoletja, doslej v slovenščino skoraj ni bil prevajan. Skozi Lalićevo refleksivno (in filozofsko) poezijo se vleče široko in temeljito poznavanje evropske in bizantinske kulture, v okviru katere imata posebno mesto glasba in slikarstvo. Pričujoči izbor zajema iz njegovega celotnega opusa, v katerem gre poleg že omenjenih tematskih krogov pomembno mesto še ljubezenski poeziji in bogoiskateljstvu.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov. V Društvu Salezijanski mladinski center Maribor smo oblikovali individualni mentorski program Velikani upanja v pomoč otrokom in mladostnikom pri reševanju osebnih, socialnih in čustvenih težav, za opolnomočenje in osvajanje novih kompetenc, ki jih šolanje in drugi uradni forumi ne nudijo. Posredno se tako pomoč zagotavlja tudi staršem, ki tavajo v temi in nimajo rešitev ali ne ... Društvo Žarek upanja, Ljubljana, Slovenia.

2020, P/P, 2 pisarni v Livadah z veliko parkirnimi prostori v... 23,00 m2 270,00 €/mesec Zasebna ponudba Koronavirus (SARS-CoV-2) Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo..