Pokopljite me za šprajc

Pokopljite me za šprajc - Pavel Sanajev | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pavel Sanajev
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Pokopljite me za šprajc.pdf
ISBN
3302988393287

OPIS

Pavel Sanajev (1969), ruski pisatelj in filmski režiser, je pri šestindvajsetih letih napisal kratek avtobiografski roman, da bi s pisanjem kot s terapijo predelal uničujoče posledice, ki jih je imelo zanj neprijetno otroštvo. Zgodbo pripoveduje osemletni deček, ki živi pri starih starših, kjer naj bi ga pustila sebična mati. Vendar se postopoma izkaže, da je babica bolj nora, kot se sprva zdi.To je homersko smešna knjiga o grozljivih preobrazbah in prigodah ljubezni. Zato je namenjena najširšemu krogu bralcev, ne glede na starost, spol in svetovni nazor. Roman že ima zagotovljeno mesto v zgodovini ruske književnosti in se je skoraj desetletje obdržal na vrhu uspešnic. Prodan je v več kot milijon izvodih, po njem je bil leta 2009 posnet tudi film.

Other Views. Pokopljite me za šprajc Trda - 15.

Babica je bila neuravnovešena ženska, ki svojega življenja ni izživela, zato ga je posvetila bolehnemu vnuku. Ves čas je bila jezna nanj, na njegovo mamo, na dedka in na cel svet. Roman Pokopljite me za šprajc bi bil lahko samo še ena srhljiva knjiga o otroški zlorabi, a se je Sanajev spretno ognil vsem pastem samopomilovanja, obtoževanja ali sovraštva.

POVEZANE KNJIGE