Neizpodbitno

Neizpodbitno - Madeline Sheehan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Madeline Sheehan
Neizpodbitno.pdf

Ni bilo lahko.Nič, kar je kaj vredno, ni lahko.In ljubezen je vredna največ.Opozorilo: to ni tipična, lepa ljubezenska zgodba. To je zgodba o ljubezni, ki prevzame dušo, srce pa razbije na koščke. Je intenzivna, ognjevita in groba, temačna in vznemirljiva ter se ne zgodi čez noč. To je epska ljubezenska zgodba, ki ne pozna meja in ni časovno omejena. Raste in se razvija – z bolečino, žrtvovanjem in žalostjo – vse življenje.Eva Fox je princeska motorističnega kluba Srebrni demoni. Odrašča z motoristi in klubski način življenja je vse, kar pozna. Ko je še majhna deklica, spozna razlog, za katerega je vredno živeti. Deuce West je seksi in nevaren član motorističnega kluba Peklenski konjeniki. Tako kot Eva je tudi on odrasel v klubu – toda podobnosti se tu končajo. Njuno prvo srečanje je nedolžno, toda ko se Eva razcveti v žensko, se na naključnih srečanjih med njima razvijeta poželenje in ljubezen. Usoda jima kar naprej križa poti, toda njuna skupna pot je zaznamovana z bolečino, prevaro in zločini, ki bi ju lahko za vedno ločili. Eva vidi, česar Deuce sam ne more – moža, vrednega ljubezni – zato življenje posveti dokazovanju, da je njuna ljubezen neizpodbitna.To je Evina in Deuceova zgodba.

To je zgodba o ljubezni, ki prevzame dušo, srce pa razbije na koščke. neizpodbitno prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Naše črevesje in možgani so neizpodbitno povezani.

Prosimo, pomaknite se navzdol in kliknite za prikaz vsakega od njih. Za vse pomene IRU, kliknite "več ".