Neizpodbitno

Neizpodbitno - Madeline Sheehan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Sheehan
DIMENZIJA
11,59 MB
IME DATOTEKE
Neizpodbitno.pdf
ISBN
8362014722585

OPIS

Ni bilo lahko.Nič, kar je kaj vredno, ni lahko.In ljubezen je vredna največ.Opozorilo: to ni tipična, lepa ljubezenska zgodba. To je zgodba o ljubezni, ki prevzame dušo, srce pa razbije na koščke. Je intenzivna, ognjevita in groba, temačna in vznemirljiva ter se ne zgodi čez noč. To je epska ljubezenska zgodba, ki ne pozna meja in ni časovno omejena. Raste in se razvija – z bolečino, žrtvovanjem in žalostjo – vse življenje.Eva Fox je princeska motorističnega kluba Srebrni demoni. Odrašča z motoristi in klubski način življenja je vse, kar pozna. Ko je še majhna deklica, spozna razlog, za katerega je vredno živeti. Deuce West je seksi in nevaren član motorističnega kluba Peklenski konjeniki. Tako kot Eva je tudi on odrasel v klubu – toda podobnosti se tu končajo. Njuno prvo srečanje je nedolžno, toda ko se Eva razcveti v žensko, se na naključnih srečanjih med njima razvijeta poželenje in ljubezen. Usoda jima kar naprej križa poti, toda njuna skupna pot je zaznamovana z bolečino, prevaro in zločini, ki bi ju lahko za vedno ločili. Eva vidi, česar Deuce sam ne more – moža, vrednega ljubezni – zato življenje posveti dokazovanju, da je njuna ljubezen neizpodbitna.To je Evina in Deuceova zgodba.

Nič, kar je kaj vredno, ni lahko. In ljubezen je vredna največ.

Črevesni zavoji so podobni možganskim vijugam in oboji so sestavljeni iz mreže več kot milijon nevronov. Že v samem zarodku je del živčne poti vsebovan v glavi in en del v trebuhu, tako da med njima že od samega začetka poteka dvosmerna komunikacija preko električnih in kemičnih ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Erotični roman > Neizpodbitno Neizpodbitno Madeline Sheehan.

POVEZANE KNJIGE