Ko se mačke ženijo

Ko se mačke ženijo - Martin Kuchling | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Kuchling
DIMENZIJA
4,63 MB
IME DATOTEKE
Ko se mačke ženijo.pdf
ISBN
1743156912730

OPIS

V narodnostno slej ko prej ne uglajenem ozračju podeželske Koroške raziskuje domači komisar Bregar krvavi umor nad nekim nemčurskim kmetom. Svojeglavi komisar raziskuje inkognito in zabrede v skrajno življenjsko nevarnost.OpisKoroški avtor Martin Kuchling je spet poslal na preiskave kriminalistično dvojico, koleričnega koroškoslovenskega komisarja Bregarja in provokativnega koroškonemškega kolega Tscheinigga. Dvojica kot pes in mačka. Ali kot dva mačka, ko se mačke ženijo. Kraj dogajanja je majhna zakotna vas na dvojezičnem območju Koroške, kjer raziskujeta umor nad nemčurskim kmetom. Ga je pahnil v smrt eden od »Slovenceljnov«? V vaškem okolju dvojezične Koroške Bregar tudi še močneje opazi razkol med slovensko in nemško govorečimi ljudmi, ki gre skozi družbo in družine. Kuchling pred bralcem razgrne ne samo zagoneten kriminalni primer, ampak popelje bralca v tipični, čeprav že izumirjajoči podeželski svet s tipičnimi značaji tega območja.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Ko se mačke ženijo. Kuchling, Martin.

Okt: Lesung Martin Kuchling: Mittwoch, 12. Oktober 2016: Buchhandlung Mohorjeva Martin Kuchling liest aus seinem neuen Kriminalroman Ko se mačke ženijo. Kateri mesece so mački ženijo in potepejo ? sprašujem ali naj mucka nesem kastrirati sedaj ko je zima , ali počakam na marec, to je pomlad .

POVEZANE KNJIGE