Izbrane komedije IV

Izbrane komedije IV - Tone Partljič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Partljič
DIMENZIJA
12,62 MB
IME DATOTEKE
Izbrane komedije IV.pdf
ISBN
3086543616878

OPIS

V zbirki Izbrane komedije so objavljene komedije enega najbolj vsestranskih slovenskih literarnih ustvarjalcev Toneta Partljiča. Zanje je značilno, da avtor snov zajema iz okolja, ki ga dobro pozna in v katerem z ostrim, tudi sarkastičnim očesom opaža vsakovrstne anomalije in pretiravanja, predimenzioniranosti in trzavice. Četrta knjiga iz zbirke vsebuje naslednje komedije: Ščuke pa ni, Ščuke pa ne, Ščuka, da te kap.

godine prije Krista) je bio najveći starogrčki komediograf, a njegova djela omogućuju nam da saznamo po čemu se isticala komedija stare Grčke. Za nacionalni interes : tri komedije: Pred leti mi je prijateljica zaupala, kako rada bere dramske tekste. Tokrat sem sama res poskusila - Partljičeve tri komedije, že preizkušene tudi na slovenskih odrih.

zoom. Izgubljeni Prešeren. Početna / Filmovi 2017 / Komedije 2017.

POVEZANE KNJIGE