Izbrane komedije IV

Izbrane komedije IV - Tone Partljič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Tone Partljič
Izbrane komedije IV.pdf

V zbirki Izbrane komedije so objavljene komedije enega najbolj vsestranskih slovenskih literarnih ustvarjalcev Toneta Partljiča. Zanje je značilno, da avtor snov zajema iz okolja, ki ga dobro pozna in v katerem z ostrim, tudi sarkastičnim očesom opaža vsakovrstne anomalije in pretiravanja, predimenzioniranosti in trzavice. Četrta knjiga iz zbirke vsebuje naslednje komedije: Ščuke pa ni, Ščuke pa ne, Ščuka, da te kap.

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu KOMEDIJA. Linkovi Od Filmova10.RV - http://www.youtube.com/watch?v=foiHTT2rcso9.Step Brothers - http://www.youtube.com/watch?v=CewglxElBK08.Death at a Funeral- htt... Top romantične komedije za prihajajoče dni. Kristina Žust.

zoom. Izgubljeni Prešeren. Početna / Filmovi 2017 / Komedije 2017.