V imenu dialoga

V imenu dialoga - Boris Pahor | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Boris Pahor
V imenu dialoga.pdf

Toda to je le uvod, glavnina namreč izvira iz leta 2013 (od 1. januarja do 22.

To pobudo dajem imenu vseh naših velikih mož in žena iz preteklosti, ki so se rodili in delovali pri nas in so ravno z lepo slovensko besedo pripomogli k ohranitvi našega ... Opaža namreč, da raven kulture dialoga v zadnjem času zelo pada. "Predvsem se znižuje nivo komunikacije v političnem dialogu in na družabnih omrežjih, kjer ljudje v imenu nekih pravic ali poti za doseganje svojih interesov vedno pogosteje uporabljajo sovražne in žaljive besede," je opozoril Pogačar. Predsednik je sicer prepričan, da se mora kulture dialoga zavedati zlasti politika, ki zaradi moči in javnosti določa govorni vzorec in na ta način tudi splošno razpoloženje.