Radost ljubezni

Radost ljubezni - papež Frančišek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
papež Frančišek
DIMENZIJA
4,26 MB
IME DATOTEKE
Radost ljubezni.pdf
ISBN
7848951482379

OPIS

Ta spodbuda ima v kontekstu jubilejnega leta usmiljenja poseben pomen. Prvič zato, ker jo razumem kot spodbudo krščanskim družinam, da ovrednotijo zakon in družino ter vzdržujejo močno in neomejeno ljubezen do vrednot, kot so velikodušnost, zaveza, zvestoba in potrpežljivost. Drugič zato, ker skuša spodbuditi vse, da bi bili znamenje usmiljenja in bližine tam, kjer se družinsko življenje ne uresničuje v polnosti ali se ne razvija v miru in veselju.

Lastnost Vrednost; Založba: Družina: Prevod: Robert Kralj, Marijan Peklaj: Leto izdaje: 2019: Strani: 198: Jezik ... Radost ljubezni (Amoris laetitia) svetega očeta Frančiška škofom, duhovnikom in diakonom, posvečenim osebam, krščanskim zakoncem, vsem vernim laikom o ljubezni v družini. 1.

do eti ali aktu-olsko spodbudo adost ljubezni). Družina je v jedru eseljem in i o ihodnosti.

POVEZANE KNJIGE